Двойка, която има 91 пиърсинга и татуировки помежду си, казва,

...
Двойка, която има 91 пиърсинга и татуировки помежду си, казва,
Коментари Харесай

Двойка, обсебена от мода на тялото, казва, че „хората си мислят, че сме от ада, благодарение на нашите 91 пиърсинга и татуировки“

Двойка, която има 91 пиърсинга и татуировки между тях, споделя, че хората им споделят, че наподобяват като „ от пъкъла “ ”.

Двойката, захласната от телесни модификации, също сподели, че е „ щастлива и горда “, че са удостоени със Световен връх на Гинес за „ най-вече телесни модификации “ (женена двойка) – купа, която държат от 10 години. Виктор Юго Пералта постоянно се появява в медиите с помощта на необичайния си външен тип - който включва железни рога на стойност £400, вградени в черепа му, и цифрата на дявола „ 666 “, издълбано в скалпа му.

Виктор споделя, че над 95% от неговите тялото е написано с мастило - фикс идея, която стартира на 13-годишна възраст, когато си направи първата татуировка, думата f**k, изписана през пръстите на лявата му ръка. остарял татуист споделя, че желае да подражава на „ дявол “ със своите модификации и макар че не всички са съгласни с избора му, има една дама, която го е подкрепяла на всяка крачка.

Съпругата му Габриела, 52 година, също е захласнат от модифик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР