Двойка, която е била в многолюбовна връзка повече от две

...
Двойка, която е била в многолюбовна връзка повече от две
Коментари Харесай

`Ние сме многолюбовни и влюбени в други хора, но останахме заедно от 20 години`

Двойка, която е била в многолюбовна връзка повече от две десетилетия, показа своите секрети за поддържане на връзката си мощна, макар че са " влюбени " в другите. Андреа Питърс, на 41, и брачният партньор й Брандън, на 45, взеха решение да отворят връзката си малко откакто започнаха да се срещат преди 23 години, защото не желаеха никакви „ съжаления “, че са пропуснали други прекарвания.

През цялото време, прекарано дружно, те са имали дълготрайни връзки с други хора. Андреа споделя, че да бъде моногамна се усеща " ограничаващо " за нея. Тя имаше седемгодишна романтика с един сътрудник и сега е в друга връзка от четири години, за което Брандън знае.

„ Имам две невероятни връзки с хора, които доста обичам “, сподели Андреа. „ Това, което в началото се усещаше като избор да стана отворен и по-късно полиаморичен, в действителност беше просто развой на намиране на себе си като млад възрастен. Винаги съм бил полиаморичен, свободата е доста значима в моите връзки. Имам свободата да преследвам всяк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР