Двойка казват, че успяват да натрупат над £258 000 годишно

...
Двойка казват, че успяват да натрупат над £258 000 годишно
Коментари Харесай

`Печелим £258 000 на година с противоречива работа - хората ни съдят, но не ни интересува`

Двойка споделят, че съумяват да натрупат над £258 000 годишно с помощта на противоречивата си работа - само че макар хората казвайки им да „ намерят същинска “ работа, те не се интересуват.

Нейтън, 25, и 23-годишната Ребека, известна като Бек, назовават ​​себе си „ най-горещата двойка на Австралия “ и пътуват из Down Under с цел да открият разнообразни места, където могат да снимат наличие за възрастни.

Нейтън и Бек изгубиха работата си по време на пандемията Covid-19, по тази причина взеха решение да си купят Landcruiser и да вложат целия си живот там и да тръгнат на път.

Двойката сътвориха страницата си OnlyFans, откакто дружно купиха джет и пътуваха задоволително надалеч в морето, където никой не можеше да види какво са намислили. „ Просто си мислехме, че сме добре изглеждащи хора, тъй че за какво да не спечелим пари от външния си тип “, споделиха те.

Оттогава нататък двойката стартира да основава повече видеоклипове, до момента в който е на обществени места. Те основават наличие в „ някои от най-горещите заб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР