Двойка казват, че мечтата им за нов дом се е

...
Двойка казват, че мечтата им за нов дом се е
Коментари Харесай

Мечтата на двойка за нов дом за 320 000 британски лири е унищожена от заразяване с мухъл и бръмбари

Двойка споделят, че фантазията им за нов дом се е трансформирала в „ призрачен сън “, малтретиран от проблеми – в това число настъпление от бръмбари.

61-годишната Даян Джаксън и 59-годишният сътрудник Марк купиха четиристаен апартамент на стойност £320 000 покрай Даруен, Ланкашир, откакто продадоха остарелия си парцел на щерка си. Те чакаха с неспокойствие идващия стадий от живота си - само че вместо това не са се сблъскали с нищо с изключение на с проблеми, настояват те. Двамата споделят, че са разкрили влага и плесен дружно с насекомите и в настоящия си тип домът е неспособен за живеене.

Това значи, че е трябвало да се реалокират в жилище чартърен - за което те заплащат сметката дружно с тяхната ипотека. Даян, която има бизнес от 20 години, сподели: „ Бръмбарите бяха във всяка стая – беше извънредно. И мухълът беше отблъскващ. Не можех да допускам. В един миг даже не можех да вляза в къщата.. Исках да покажа на фамилията си новия си дом и да се гордея с него, само че се смутих. Беше толкоз разстройващо, че не можех да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР