Двойка IT специалисти построиха къща за гости във формата на

...
Двойка IT специалисти построиха къща за гости във формата на
Коментари Харесай

Двойка IT специалисти построи къща във формата на китара


Двойка IT експерти построиха къща за посетители във формата на китара в Трансилвания, Румъния. Постройката бързо се трансформира в атракция и притегля със своята форма туристи от разнообразни места.



Създателите ѝ - Драгош и Мадалина Обанча, са я нарекли “Малка симфонична къща ”. Двамата влагат 50 000 евро в плана.



“Започнахме от концепцията да построим ваканционен дом, дребна къща и дълго мислихме каква да бъде, каква форма да има. Исках да е нещо друго, а тук, в региона, концепцията на китарата пасва. Ние сме в планината и хората идват в хижите, с цел да свирят музика на китара, до момента в който седят край огъня. Така че взехме решение, че тази форма би била подобаваща “, споделя Драгош пред в. " Зиарул финанчиар ", представен от Българска телеграфна агенция.

Конструкцията се оказва сложна, тъй като китарата има доста взискателна форма във връзка с техническото осъществяване. ”Имахме провокации по време на строителството, тъй като искахме къщата да е практична, да е подредена от всички гледни точки ”, изяснява двойката.



Драгош и Мадалина възнамеряват да построят още къщи за посетители във формата на други музикални принадлежности и да изградят детска площадка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР