Двойка е дала бебето си на непозната жена в центъра

...
Двойка е дала бебето си на непозната жена в центъра
Коментари Харесай

Родители изоставиха бебето си в центъра на Перник

Двойка е дала бебето си на непозната жена в центъра на Перник и не се е върнала повече, съобщи Българска телеграфна агенция.

Млади мъж и жена помолили музикалната педагожка Анита Георгиева, стояща пред банкова постройка да задържи за минутка детето. Жената се отзовала, почакала, само че родителите на бебето не се появили.

Понеже закъснявала за час в природо-математическата гимназия, Георгиева взела пеленачето и го оставила в една от подготвителните групи към детската градина на ОУ " Св. Иван Рилски ", което дели една и съща постройка с ПМГ. Това описа шефът на учебното заведение Бойко Свиленов.

Бебето е момиченце, на забележима възраст сред 6-8 месеца, съгласно Свиленов. Родителите оставили и сак с памперси, облекла, мляко, само че не се появили. Училищното управление повикало полиция. Заедно със чиновниците на реда дошъл и лекарски екип, който е отнесъл детето на обзор в локалната болница.

Педагожката Анита Георгиева, на която било поверено на улицата, е била извикана по заменяне за през днешния ден и на следващия ден в ПМГ, посочи шефът на гимназията Емилия Грозданова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР