Двойка богати дарители на бивши тори са готови да спечелят

...
Двойка богати дарители на бивши тори са готови да спечелят
Коментари Харесай

Двама бивши донори на тори ще спечелят от договор на Министерството на вътрешните работи на стойност 6,4 милиона паунда за плана за Руанда

Двойка богати донори на някогашни тори са подготвени да завоюват от контракт на Министерството на вътрешните работи на стойност 6,4 милиона паунда, с цел да практикуват принуждаване на търсещи леговище в самолети Руанда.

The Mirror разкри по-рано тази година, че държавното управление е поело голямо кино студио на неизползваното летище Кардингтън преди образованието за депортиране. Охранителната компания Mitie ще работи с елитни затворнически чиновници от „ отряда за битка с безредиците “, с цел да обучат ескорти в някогашната постройка на закачалката, съдържаща три фюзелажа на самолета.

Сега детайлности за контракта на стойност £6,425,285 за „ обезпечаване на уреди за потребление на Силова подготовка ”, която започва през октомври и продължава до края на 2024 година, са оповестени. Той беше подписан с HCP LR Cardington LP, партньорство за парцели със комплицирана благосъстоятелност, само че обвързвано с двойка супербогати донори от торите.

„ HCP “ значи Hackman Capital Partners, частна инвестиция в парцели компания, ба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР