Дворецът се опитва отчаяно да спре информация, че принц Уилям

...
Дворецът се опитва отчаяно да спре информация, че принц Уилям
Коментари Харесай

Принц Уилям кръшнал на Кейт Мидълтън с грозновата маркиза

Дворецът се пробва обезверено да спре информация, че принц Уилям е имал спекулация с придворна дама – твърди в новата си книга скандалният някогашен публицист и експерт по кралското семейство Омид Скоби.

Експертът твърди, че дворецът „ Кенсингтън “ е положил всички старания, с цел да погребе историята от 2019 година, съгласно която 41-годишният принц Уилям е изневерявал на брачната половинка си принцеса с общата им другарка – грозноватата и кльощава Роуз Ханбъри.

Авторът смята, че прессекретарят Крисчън Джоунс даже е предложил на английския таблоид „ Сън “ други интимни истории, свързани с кралската персона, в подмяна на това да не написа за любовницата.

Роуз Ханбъри, която е омъжена за Дейвид, 7-ият маркиз на Чолмондели, беше дългогодишна другарка на Уилям и Кайт. Слуховете, наподобява, са поставили завършек на тази тристранна дружба. Сочената за държанка бе видяна на възпоменателната сужба на принц Филип през 2021 година и от този момент е надалеч от кралското семейство.

Въпреки забежката на Уилям, бракът му с Кейт Мидълтън остава релативно постоянен – разяснява журналистът. Тази спекулация по този начин и не подвигна нужния звук, като за нея свидетелстват само неблагонадеждни чиновници на двореца „ Кенсингтън “ – твърди експертът по кралското семейство.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР