„Дворецът” на руския президент Владимир Путин е зона, забранена за

...
„Дворецът” на руския президент Владимир Путин е зона, забранена за
Коментари Харесай

Дворецът на Путин е зона, забранена за полети

„ Дворецът” на съветския президент Владимир Путин е зона, неразрешена за полети. До него не може да се стигне нито по вода, нито по въздух. Това се споделя в следствието на Алексей Навални за „ най-големия рушвет в историята”.

Руският опозиционер, който в неделя бе задържан на летище „ Шереметиево” след полет от Германия, разгласява свое следствие, което разкрива кое е най-пазеното място в Русия: палатът на Путин на брега на Черно море, чиято стойност се прави оценка на над един милиард евро. Според опозиционния водач Путин си е построил малко царство на брега на Черно море, благодарение на свои доближени.

Тази „ страна в държавата” е предпазена от стотици, даже хиляди хора – от елементарните градинари и пазачи до най-богатите хора в Русия. Това е една загадка, показва Навални. Дворецът е обзаведен с първокласни мебели, за които елементарният съветски жител може единствено да си мечтае. Достъпът до палата на Путин е неосъществим.

В следствието се написа, че дворецът е публична зона, неразрешена за полети. Каквито зони са атомните централи и военните уреди. Защо Федералната работа за сигурност ще сътвори зона за възбрана на полети над частен замък? Отговорът може да бъде единствено един: това е дворецът на самия човек, за чиято сигурност дава отговор ФСБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР