Дворецът Кенсингтън разпространи официалните снимки за годежа на принц Хари

...
Дворецът Кенсингтън разпространи официалните снимки за годежа на принц Хари
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган разпространиха официалните си годежни снимки

Дворецът Кенсингтън популяризира формалните фотоси за годежа на принц Хари и Меган Маркъл.
Двата фрагмента са определени персонално от прясно сгодената двойка. Те са формалните снимки, с които двойката отбелязва годежа си. Те са снимани от стилния фотограф Алекси Любомирски.
Едната е портрет в черно и бяло, на който влюбените са се прегърнали, а на другата двамата седят и се държат за ръце. И на двете се вижда годежният пръстен на Маркъл.

Фотографът, фамозен със фотосите си на принцеса Даяна, снимал фрагментите през седмицата във Фрогмор хаус, покрай Уиндзорския палат в западен Лондон, където двойката ще се ожени на 19 май идната година.

"Не мога да спра да се усмихвам, когато виждам фотосите, които им направихме. Толкова са щастливи дружно ", сподели Алекси Любомирски.

Внукът на кралица Елизабет Втора принц Хари, който е пети подред в наследяването на престола, и Меган Маркъл - звездата от телевизионния сериал "Костюмари ", оповестиха годежа си предишния месец.

Вчера двамата участваха на формалния обяд, който кралица Елизабет II дава за фамилията.

Въпреки че официално Меган към момента не е част от семейството, тя бе поканена и придружи годеника си дружно с останалите знатни особи.

Сватбата на Хари и Меган ще се състои на 19 май 2018 година
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР