Дворецът Кенсингтън отказва да потвърди дали принцесата на Уелс ще

...
Дворецът Кенсингтън отказва да потвърди дали принцесата на Уелс ще
Коментари Харесай

Дворецът Кенсингтън отказва да потвърди дали Кейт Мидълтън ще присъства или не на събитието на Министерството на отбраната

Дворецът Кенсингтън отхвърля да удостовери дали принцесата на Уелс ще участва или не на събитието Trooping of the Color след три месеца.

Събитието на 15 юни за отбелязване на формалния рожден ден на краля стартира да се популяризира на уеб страницата на армията, защото билетите за събитието в Лондон към този момент са в продажба. Но Министерството на защитата не се е свързало с екипа на принцеса Кейт и наподобява, че „ подскача оръжието “ със известието, че тя ще участва.

Майката на три деца не е била виждана, откогато се отдръпна от публични отговорности след коремна интервенция на 16 януари. Досега принцесата е изчистила целия си дневник. Бъдещата кралица беше изписана на 29 януари, откакто прекара близо две седмици в Лондонската клиника в Мерилебоун. Кейт не е била виждана обществено от Коледа и продължава възобновяване си вкъщи в Уиндзор.

Уебсайтът на армията сподели: „ Trooping the Color, прегледан от Нейно кралско височество принцесата на Уелс, е еднакъв на Trooping цветът, пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР