Движите се в една компания или пък работите заедно, но

...
Движите се в една компания или пък работите заедно, но
Коментари Харесай

10 признака, че един мъж те харесва

Движите се в една компания или пък работите дружно, само че към момента не сте сигурна дали този мъж има по-специален интерес към вас? Е, ние ще ви помогнем да разберете! Има няколко признака в държанието на господата, които ги издават, че си падат по някое момиче. Ето и кои са те.

Винаги ви разпитва по-подробно
Освен тривиалното: „ Как си? “ желае да знае по какъв начин е минал денят ви, какво сте правили нощес, кой филм сте гледали…

Говори ви на галено име
Това не постоянно значи, че си пада по вас. Но, в случай че усещате, че го изрича по-различно и по-топло от останалите ви другари и сътрудници, значи в действителност има по-специални усеща.

С вас се държи по-мило и толерантно
Към другите е непоколебим и сериозен, само че стане ли въпрос за ваша постъпка, даже гаф, отношението му е приятелско и благо.

Докосва ви, сякаш несъзнателно
Бъдете нащрек за „ неволните “ докосвания. Те са безапелационен индикатор, че ви харесва. По този метод желае да види по какъв начин ще реагирате на неговата непосредственост.

Иска ви препоръки за други дами
Колкото и спорно да ви наподобява това държание, то нормално значи, че желае да разбере дали ревнувате. Също по този начин да види какво ви впечатлява в мъжкото държание и какво ви отблъсква.

Помни елементи за вас
Знае обичаните ви песни, обичаната храна, по какъв начин обичате кафето си… Нито един мъж няма да си затормозява паметта с сходни неща, в случай че в действителност няма усеща към вас.

Следи реакциите ви
Особено, когато споделя история или анекдот. В края незабавно поглежда към вас, с цел да види реакцията ви.

Постоянно го виждате
По някакъв метод той се озовава в обичания ви ресторант, клуб или пък го виждате на концерта, който от седмици повтаряте, че ще посетите. Тези засичания не са случайност!

Винаги ви прави похвали
Не пропуща да означи, че изглеждате добре, даже когато не сте имали време за прическа и грим. Дами, това е очевиден знак, че той в действителност ви харесва!

Усмихва се
Колкото пъти си засечете погледите, той се усмихва до уши. Дори имате възприятието, че тъкмо това е чакал.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР