Движението за права и свободи ще се яви самостоятелно на

...
Движението за права и свободи ще се яви самостоятелно на
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: ДПС ще се яви самостоятелно на изборите

Движението за права и свободи ще се яви независимо на изборите. Това заяви ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на конференция след съвещанието на Централния съвет на партията.

„ Декларация няма да имаме на днешното съвещание на централния съвет. Като централният ни съвет мина по следния дневен ред: Анализ на настоящата политическа информация по райони, тъй като сме в предизборна обстановка. Основният предмет на централния ни съвет беше точката за приемане на решение за процедурни правила и критерии за номинация на претенденти и съответните решения, свързани с изборите “, добави Карадайъ.

Ръководителят на Централния избирателен щаб ще ръководителят на партията, като в него влизат още членове на Централното оперативно бюро и на Централния действен съвет на младежкото Движение за права и свободи.

„ Най-важното решение е, приема процедурни правила и критерии за идните избори. Имаме един главен аршин, избираема персона с публичен престиж, която споделя концепциите на Движение за права и свободи и на либерализма. Единствената смяна, която имаме от други избори, е датата и периодите “, съобщи Карадайъ.

„ Пътищата за доставка на газ не са
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР