Движението за права и свободи предлага да се създаде дружеството

...
Движението за права и свободи предлага да се създаде дружеството
Коментари Харесай

ДПС предлага държавно дружество да покрива административните разходи на неправителствените организации, които събират пари за дарения

Движението за права и свободи предлага да се сътвори сдружението подари.бг, което да покрива административните разноски на неправителствените организации /НПО/, които събират пари за дарения. Това разгласи националният представител от Движение за права и свободи Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на по време на разискванията за проектобюджета на страната, който се гледа довечера на второ четене.

Сдружението може да е напълно или единствено отчасти държавно, уточни той. Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на предложи бюджетите на всички Неправителствени организации да бъдат тествани от Сметната палата. Предложенията са във връзка медийни следствия за злоупотреби на Неправителствени организации с парите на донори, изясни Цонев.

Народният представител от Българска социалистическа партия Румен Гечев предложи заплатите на научните служащи в Българска академия на науките да бъдат по-високи от заложените в плана на ръководещите.
Предложенията на двамата депутати не бяха подкрепени от Комисията по бюджет и финанси на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР