Движението за права и свободи очаква България да влезе в

...
Движението за права и свободи очаква България да влезе в
Коментари Харесай

Пеевски вижда България в Шенген през декември

Движението за права и свободи чака България да влезе в Шенген най-късно до декември месец . Това разгласи депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание по отношение на на Европейска комисия за България и Румъния.

Той дефинира новината като доста добра за България и държавното управление. " Днес е един прекрасен ден това да се случи, това е триумф за държавното управление, само че най-важното е в този момент Шенген ", сподели Делян Пеевски.

Пеевски не вижда никакви учредения България да не бъде призната в Шенгенското пространство и в най-скоро време чака положителната вест. Той не е оптимист, че България ще влезе в Шенген през октомври месец, само че чака това да се случи през декември. Основното, което би трябвало да се направи, е мигрантският напън да се овладее, тъй че Министерство на вътрешните работи би трябвало да си свърши работата, надява се Пеевски.

Той се надява България да си свърши работата, с цел да може Нидерландия и Австрия да няма повече учредения да ни стопират за Шенген.
 Австрия остава непреклонна - не желае България и Румъния в Шенген
Австрия остава непреклонна - не желае България и Румъния в Шенген

Виена отхвърли апела на Фон дер Лайен за разширение на безвизовата зона
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР