Движението за права и свободи иска да влезе във властова

...
Движението за права и свободи иска да влезе във властова
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Няма как ДПС да не иска да е във властта

Движението за права и свободи желае да влезе във властова структура, като е готово да поддържа включително и първия мандат на ГЕРБ . Това сподели пред Българска национална телевизия националният представител от партията Рамадан Аталай.

" Всяка политическа групировка още от зародиша си се основава, с цел да влезе във властовата конструкция, да влезе във властт а. Няма по какъв начин Движение за права и свободи да не желае да бъде във властта. Защото когато сме били във властта икономическият напредък е бил сред 8 и 10% ", посочи депутатът.
 Движение за права и свободи подготвени да влязат в антикризисно ръководство
Движение за права и свободи подготвени да влязат в антикризисно ръководство

Петър Чобанов: Обсъждаме наше предложение за понижаване на цените на горивата

По думите му към момента се вършат опити за конструктивен разговор за сформиране на държавно управление, което да изведе страната от редицата рецесии . Следвало обаче да се седне на масата и да се приказва за цели, а не да се гледа тяснопартийния интерес.

" Ако тръгнем да приказваме по точки, ще има и доста многоточия. Но когато седнем на една маса, ще се стартира целеполагането. Когато седнат на масата политиците се споделя - от къде да стартираме, от икономическата рецесия да вземем за пример.Иначе всеки си наляга парцалите и разсъждава - в случай че вляза в ръководството, какви отрицателни ще се струпат върху мен? ", влезе в разбор на политическия развой той.

" Убедени сме, че можем да влезем във властта и да извадим страната от рецесията . Имаме доста положителни специалисти. Мисля, че хората се убедиха в това ", посочи още Аталай.

Граничи с мазохизъм това четвърти път да не може да се сътвори работеща властова структура, а в противен случай - следва да има ясна тактика, счита още представителят на Движение за права и свободи.
 Движение за права и свободи нападна попълването на декларация пред СИК
Движение за права и свободи нападна попълването на декларация пред СИК

Когато има наказания за нещо - трябват условия за основаване на права, изясни Хамид Хамид
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР