Движението за права и свободи (ДПС) е зряла полтическа партия,

...
Движението за права и свободи (ДПС) е зряла полтическа партия,
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Всеки опит за очерняне на ДПС ще намери нашия много категоричен отговор, който е основан на доказателства и факти

Движението за права и свободи (ДПС) е зряла полтическа партия, която държи на правовия ред в страната. В същото време през годините ние видяхме по какъв начин критерии, които се дефинират по-скоро от морала, а не от закона, се употребяват от разнообразни политчески фигури за оклеветяване на облика на. Това сподели в изявление за Българска национална телевизия евродепутатът Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е. 
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 1223
" Всеки опит за оклеветяване на ще откри нашия доста безапелационен отговор, който е учреден на доказателства и обстоятелства ", акцентира той.

По тематиката за участие на Република Северна Македония в Европейския съюз, Кючук за следващ път бе безапелационен, че това би трябвало да се случи и това е единственият верен път. 

" Ако РСМ желае да отвори вероятността си, това е Европейски Съюз. Иначе, Македония ще е паралелно до Косово, Босна и Херцеговина и Сърбия такава, каквато я виждаме в този момент ", посочи евродепутатът.

Кючюк акцентира значимостта страните, с които граничим, да споделят цивилизационните ни стандарти. " Световната политика е разграничена на блокове. Европейски Съюз, видяно от брюкселската камбанария, би трябвало да консолидира всички страни от Балканите ", уверен е той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР