Движението за права и свободи (ДПС) демонстрира пореден обрат в

...
Движението за права и свободи (ДПС) демонстрира пореден обрат в
Коментари Харесай

Отново драма: ДПС още не са сигурни дали ще подкрепят кабинета „Денков–Габриел“

Движението за права и свободи (ДПС) показва следващ поврат в сигналите, които излъчва във връзка оферти от Николай Денков проектокабинет с мандата на “Продължаваме промяната-Демократична България ” (ПП-ДБ) и с поддръжката на ГЕРБ-СДС.

От пресцентъра на Движение за права и свободи оповестиха, че ще вземат решението дали да поддържат кабинета „ Денков-Габриел “ след отчитането на втория мандат пред президента Румен Радев.

„ Решението ще бъде взето, откакто има регистриран мандат. Това ще стане на съвещание на Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи и на Парламентарната група на Движението “, се показва в известието.

Припомняме, че преди два дни водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ изясни пред публицисти в Народното събрание, че Движение за права и свободи взе участие в диалозите и всъщност, и в реализацията на конституционната промяна, което изисква парламентарно време, по тази причина няма да пречат на съставянето на кабинет. А при оповестяването на състава на проектокабинета Мария Габриел благодари на Движението за положените старания и поддръжката.

Днес обаче, откакто огромна част от българските жители си отдъхнаха поради вероятността най-накрая да имаме постоянно евроатлантическо държавно управление, Движение за права и свободи още веднъж извъртяха опашка.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР