Движението в участъка от автомагистрала (АМ) Тракия“ между 66-ти и

...
Движението в участъка от автомагистрала (АМ) Тракия“ между 66-ти и
Коментари Харесай

Внимание! Участък от АМ Тракия става двупосочен от днес

Движението в сектора от автомагистрала (АМ) „ Тракия “ сред 66-ти и 69-ти км ще бъде в двете посоки от 22 април в платното за София за наложителен ремонт на дилатационни фуги. Това инфомират от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ). Преминаването в платното за Бургас се лимитира от 11:00 ч. в събота.

Ремонтните работи са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното пътешестване в правата. Ограничението в придвижването в региона на оборудването ще продължи и при идните почивни дни към 1 май и 6 май - Гергьовден.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация, предизвестяват от АПИ.

В събота (22 април) сред 8:00 ч. и 14:00 ч. се лимитира придвижването за тежкотоварни коли над 12 т в сектора от 5-ия до 23-ия км на автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас.

За тежкотоварния трафик е обезпечен обходен маршрут по първокласния път София – Пловдив.

В момента придвижването по мостовото оборудване при 20-ия км в посока Бургас се реализира единствено в изпреварващата лента, напомнят от АПИ. Съоръжението се нуждае от спешен ремонт и трафикът е стеснен в дейната и спешната лента за осъществяването на подготвителни работи за идния ремонт на пътната плоча. 

Междувременно ремонтни действия не престават и пловдивския сектор на автомагистралата в региона на 126 км /пътен възел Труд/. Очаква за времето от 8 ч. до 18 ч. да бъдат затворени за придвижване дейната и спешната ленти.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР