Движението в испанската столица Мадрид е блокирано в следствие на

...
Движението в испанската столица Мадрид е блокирано в следствие на
Коментари Харесай

Мадрид е блокиран, българите там да не излизат

Движението в испанската столица Мадрид е блокирано в резултат на изобилните снеговалежи в града през последните дни, породени от бурята „ Филомена “. Освен затварянето на всички учебни заведения и рекомендацията за работа от у дома локалните управляващи поучават да бъде лимитирано всевъзможен тип напредване на открито без основателна причина, оповестяват от българското Министерство на външните работи.

Наземният градски превоз е мощно усложнен. Вече са разчистени две от пистите на интернационалното летище „ Барахас “ и реализирането на полети стартира, въпреки и не в цялостен размер на този стадий. Постепенно се възвръща и активността на железопътния превоз.

Препоръчваме на българските жители в района да се въздържат от излизания и придвижване, с изключение на при последна нужда, до нормализиране на ситуацията.

Консулската работа към посолството на България в Мадрид е отворена и работи за всички жители, които съумяват да дойдат, най-вече от столицата. Гражданите, които имат записани часовете за банкет на документи тази седмица, само че не могат да се явят поради неприятното време, ще могат да ги употребяват, когато обстановката се възстановява и имат опция да посетят консулската работа.

При потребност от подпомагане, българските жители могат да се свържат с:

- Посолството на Република България в Мадрид на тел: +34 91 345 5761 и на дежурен телефон в извънработно време: +34 678 013 846.

- Генералното консулство на Република България във Валенсия на следния телефонен номер: +34 963 690 921, както и на телефона за незабавни случаи: +34 630 168 018.

- Генералното консулство на Република България в Барселона на 24 часов тел.: +34 619-217-097.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР