Движението в испанската столица Мадрид е блокирано в следствие на

...
Движението в испанската столица Мадрид е блокирано в следствие на
Коментари Харесай

МВнР съветва българските граждани в Мадрид да се въздържат от излизания

Движението в испанската столица Мадрид е блокирано в резултат на изобилните снеговалежи в града през последните дни, породени от бурята "Филомена ". Освен затварянето на всички учебни заведения и рекомендацията за работа от у дома локалните управляващи поучават да бъде лимитирано всевъзможен тип напредване на открито без основателна причина, оповестяват от пресцентъра на българското Министерство на външните работи /МВнР/.

Наземният градски превоз е мощно усложнен. Вече са разчистени две от пистите на интернационалното летище "Барахас " и реализирането на полети стартира, въпреки и не в цялостен размер на този стадий. Постепенно се възвръща и активността на железопътния превоз.

Препоръчваме на българските жители в района да се въздържат от излизания и придвижване, с изключение на при последна нужда, до нормализиране на ситуацията, показват от Министерство на външните работи.

Консулската работа към посолството на България в Мадрид е отворена и работи. Гражданите, които имат записани часове за банкет на документи тази седмица, само че не могат да се явят поради неприятното време, ще могат да ги употребяват, когато обстановката се възстановява и имат опция да посетят консулската работа, се показва в известието.

При потребност от подпомагане, българските жители могат да се свържат с:
- Посолството на Република България в Мадрид на тел: +34 91 345 5761 и на дежурен телефон в извънработно време: +34 678 013 846.
- Генералното консулство на Република България във Валенсия на следния телефонен номер: +34 963 690 921, както и на телефона за незабавни случаи: +34 630 168 018.
- Генералното консулство на Република България в Барселона на 24-часов тел.: +34 619-217-097, осведомят от външното ни министерство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР