Движението ще бъде в едното платноСлагат нова настилкаОт днес, 12

...
Движението ще бъде в едното платноСлагат нова настилкаОт днес, 12
Коментари Харесай

Ремонтират 4 километра от пътя София-Перник

Движението ще бъде в едното платно
Слагат нова настилка

От през днешния ден, 12 май, стартира поетапен ремонт на 4-км пътна права от трасето сред София и Перник през Владая и с. Драгичево, оповестиха от Агенция “Пътна инфраструктура”. В първия стадий ще се работи на 3 км права от жп гара Владая до кръстовището за Рударци и Кладница в с. Драгичево.

За осъществяване на ремонтните действия ще бъде лимитирано придвижването в платното за София и трафикът ще минава в двете посоки в платното за Перник. Планира се този първичен стадий да завърши през юли. След това работата ще продължи в платното за Перник, а придвижването ще се трансферира в ремонтираното платно за София.

През септември ремонтните действия ще продължат в правата от Драгичево до пътния възел “Даскалово”. Целият ремонт ще завърши в края на годината. Заради него ще бъде неразрешен левият завой за Рударци на кръстовището в с. Драгичево.

Ремонтът на правата сред жп гара “Владая” и пътен възел “Даскалово” включва полагане на нова асфалтобетонова настилка, подсилена с геомрежа по цялата широчина на платното. Ще бъде усъвършенствано отводняването и ще бъдат възобновени прилежащите водостоци.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР