Движението по АМ "Хемус" в тунел "Топли дол" в посока

...
Движението по АМ "Хемус" в тунел "Топли дол" в посока
Коментари Харесай

Движението в тунелите Топли дол и Витиня ще бъде временно ограничено утре

Движението по Автомагистрала "Хемус " в тунел "Топли дол " в посока София от 9.30 ч. до 15.30 ч. на следващия ден ще се реализира в една лента, заради ремонтни действия на осветителните тела в оборудването, оповестяват от Агенция "Пътна инфраструктура ".

Ще се ограничи придвижването в дейната лента, като то ще се прави в изпреварващата. От 20.00 ч. на 3 септември до 6.00 ч. на 4 септември ще се ограничи придвижването в посока София в тунел "Витиня " на Автомагистрала "Хемус ".

Спирането на трафика през нощта е за ремонт на вентилационните и противопожарните системи. Трафикът за столицата ще минава по обходен маршрут по пътя Ботевград Ц София. Отбиването ще е при 35-ти км, а връщането на автомагистралата ще става при 30-ти км, при пътнa връзка "Витинска река ".

Движението в тунел "Витиня " в посока Варна от 20.00 ч. на 3 септември до 6.00 ч. на 4 септември ще се реализира в една лента. Агенция "Пътна инфраструктура " моли водачите да карат със съобразена скорост и да съблюдават пътните знаци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР