Движението на входа на Перник е блокирано, както и АМ

...
Движението на входа на Перник е блокирано, както и АМ
Коментари Харесай

Протестиращи блокираха входа на Перник

Движението на входа на Перник е блокирано, както и Автомагистрала " Люлин " от протестиращите. Те са срещу идното нарастване на " Гражданска отговорност " и против високите цени на горивата. Протестиращите през днешния ден още веднъж се събраха в кв. " Изток " и по-късно блокираха придвижването.

Вижте директното включване на Айше Сали.

Протестът минава умерено, само част от протестиращите хвърляха бомбички и пиратки. Протест имаше и в София, той беше на майките на деца с увреждания, само че не и против цените на горивата. Майките се събраха пред Министерския съвет с искане на оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Протестът завърши пред неговата партийна централа.

Протести имаше във Варна, Добрич и Силистра, като във Варна и Добрич с изключение на против високите цени на горивата, протестиращите се оповестиха и за по-добри приходи и по-висок витален стандарт. За известно време във Варна беше блокирано и придвижването в центъра.
 Протестиращи затвориха автомагистрала Протестиращи затвориха автомагистрала "Люлин " при пътен възел "Даскалово "
С възгласи "Много сме, мощни сме " към 300 протестиращи блокираха автомагистрала "Люлин " директно след пътен възел "Даскалово ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР