Движението на цената на XRP на Ripple остава сравнително стабилно

...
Движението на цената на XRP на Ripple остава сравнително стабилно
Коментари Харесай

Крипто китовете трупат огромни количества XRP – накъде се насочва цената?

Движението на цената на XRP на Ripple остава относително устойчиво от август насам, като поддържа стеснен диапазон без обилни съмнения.

Тази наклонност се резервира и през ноември, сигнализирайки за интервал на продължителна индиферентност. Възниква въпросът: дали скоро XRP ще изпита нараснала волатилност, или идната година ще отрази този въздържан модел?

Монетата откри поредна позиция над хоризонтално равнище на поддръжка съгласно техническия разбор на седмична времева рамка. Започвайки от май 2022 година, цената на XRP бележи устойчиво повишаване по възходяща тренд линия на поддръжка. Тази линия е била потвърждавана неведнъж, последно през март 2023 година

Въпреки че XRP означи годишен връх през юли, токенът не се доближил още веднъж до този връх. Вместо това записва по-нисък връх през ноември, преди да стартира спад. Понастоящем цената се колебае над забележителна хоризонтална зона на поддръжка. При оценка на пазарната инерция показателят на относителната мощ (RSI), инструмент за премерване на изискванията на свръхпокупка или свръхпродажба, е над 50, което демонстрира бичи тренд. Възходящата наклонност обаче наподобява постепенна.

Някои крипто трейдъри, като “ “, чакат пробив от този модел. Търговецът показа в X (Twitter):

Важно е да се означи още, че XRP китовете неотдавна акумулираха 360 милиона XRPтокена. Дали XRP ще излезе от симетричния триъгълник, или вместо това ще пробие надолу от хоризонталната зона от $0.58, ще бъде от значително значение за установяване на бъдещата посока на цената на XRP.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР