Движението Me Too продължава да разкрива нови и нови случаи

...
Движението Me Too продължава да разкрива нови и нови случаи
Коментари Харесай

Брендън Фрейзър също бил тормозен сексуално

Движението Me Too продължава да разкрива нови и нови случаи на хора, претърпели от полови похищения. Последната жертва, която описа прекарванията си, е Брендън Фрейзър , прочут ни от " Мумията " и " Тихият американец ".

49-годишният артист описа преди месеци, че е потърпевш от някогашния президент на Асоциацията на задграничните публицисти в Холивуд HFPA - Филип Берг , само че организацията е приела с подбив недоволството му.

 Филип Берк

Филип Берк

В скорошно изявление за мъжкото списание GQ Фрейзър огорчено споделя, че от HFPA са му споделили да одобри случилото се " за смешка, а не полово посягане " .

През 2003 година, по време на церемониален обяд на Асоциацията в хотел Beverly Hills, Берк отишъл при Фрейзър да се ръкува с него, след което ръката му се спуснала към задните елементи на артиста и го сграбчила.

" Почувствах се като малко дете. За малко щях да заплача - все едно някой ме беше залял с невидима багра. "

Берк даже не отхвърля случилото се, само че твърди че артистът от " Мумията " е приел неправилно случилото се, което било просто подбив . Фрейзър добавя, че съжалява, че е мълчал толкоз дълго за случилото се.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР