Движението F.I.R.E е хит във фламандска Белгия. То позволява на

...
Движението F.I.R.E е хит във фламандска Белгия. То позволява на
Коментари Харесай

Пенсиониране на 20 - движението, набиращо все по-голяма популярност

Движението F.I.R.E е шлагер във фламандска Белгия. То разрешава на младежите на 30 и даже 20-годишни да се пенсионират и да живеят живота, който желаят. Движението набира сили след обществените обстоятелства от постковидния свят, разяснява le monde. Една нова стратегии поразява фламандска Белгия. Общественият канал VRT провокира несъгласия, като излъчва F.I.R.E - съкращението за финансова самостоятелност, пенсиониране рано или финансова самостоятелност, ранно пенсиониране. Обобщено на холандски, това дава Vroeg op pensioen (Бързо пенсиониране). Седем млади очевидци изясняват желанието си да не работят. И да създадат всичко, с цел да се пенсионира допустимо най-скоро. В положително здраве и с цялостни джобове, несъмнено. F.I.R.E, въодушевен от създателите Вики Робин и Джо Домингес, които разгласиха " Вашите пари или вашия живот " ( " Your money or your life ", 2008), е придвижване, което се популяризира от Съединените щати и към този момент има няколко хиляди почитатели в Белгия.

Един от правилата му е, че е допустимо да се пенсионирате незабавно щом натрупате двадесет и пет пъти размера на годишните си разноски. Това е съвременна концепция за преосмисляне на обичайния метод на живот и създаване на благосъстояние. Движението закупи известност измежду младите възрастни, които са се отклонили от концепцията да работят и икономисват в продължение на десетилетия, преди да се насладят на плодовете на своя труд. Последователите на F.I.R.E. работят интензивно, с цел да натрупат задоволително благосъстояние в ранна възраст, с цел да могат да се пенсионират, до момента в който са още млади.

В подтекста на F.I.R.E, ранното пенсиониране е доста сходно на това, което съставлява овакантяване на ежедневната работа, до момента в който сте млад или на междинна възраст, с цел да прекарате остатъка от дните си в гонене на ползи, които не са водени главно от приходите, които носи на индивида. За доста F.I.R.E. Хора, етапа на " пенсиониране " не е краят на всички извоювани приходи, а по-скоро краят на нуждата да работите, с цел да можете да се издържате. Много F.I.R.E. почитателите се " пенсионират ",за да прекарват дните си, правейки неща, които обичат, и се научат да монетизират от тях, с цел да печелят спомагателен приход, който не им е нужен, с цел да се устоят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР