Движението без топка е ахилесова пета за българските футболисти. Това

...
Движението без топка е ахилесова пета за българските футболисти. Това
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев: Българските футболисти не се движат добре без топка

Движението без топка е слабост за българските футболисти. Това призна някогашният нападател на ЦСКА и българския народен тим Стойко Сакалиев, който през вчерашния ден чества рождения си ден.
Пред фенския канал CSKA FANTV той изясни какъв брой по-разнообразна би била играта на футболистите ни, в случай че сполучливо овладеят този детайл.
 Журналист: Швейцарците ни разрушиха поради проекта за развиване на детско-юношеския си футбол Журналист: Швейцарците ни разрушиха поради проекта за развиване на детско-юношеския си футбол
" Тъй като се наслушах на какви не празнодумия тая вечер към мача България - Швейцария 1-3, да напиша и моето мнение като човек, който...

Сакалиев призна, че едно от огромните разочарования в кариерата му е, че не е попаднал в състава на националния тим по време на последното огромно състезание, на което взехме присъединяване, а точно Евро 2004. Причините той потърси в личното си показване, което не е било задоволително, с цел да доближи до окончателната селекция.
Сакалиев споделя за първите си стъпки във футбола и времето в Нефтохимик, както и за прехвърлянето в ЦСКА и одобряването си в състава, макар мъчителните контузии.
Той разкрива още кои са менторите му във футбола и на кои футболисти се е възхищавал най-вече.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР