Движение Заедно за промяна започва подписка за издигането на президента

...
Движение Заедно за промяна започва подписка за издигането на президента
Коментари Харесай

Александър Томов започва подписка за втори мандат на Румен Радев

Движение " Заедно за смяна " стартира подписка за издигането на президента Румен Радев за втори мандат. От групировката, чийто водач е Александър Томов, приканват всички опозиционните парламентарни и извънпарламентарни сили да поддържат президента.

" Президентът намерено и самоуверено застана предходната година на страната на митингите, той не раздели нацията, както го упрекват неговите критици, а стана знаме и сплотяваща мощ на всички, които са недоволни от корупцията, ниските приходи и слабото ръководство на страната. Румен Радев стана натурален водач на смяната, за която жадува по-голяма част от българския народ ", се показва в подписката.

Засега документът е подписан от управлението на " Заедно за смяна ", както и от други 60 представители на придвижването.

Пред Mediapool от президентството показаха, че Радев не е знаел за самодейността.

" Не е водена връзка с президента и той не е осведомен за желанието на Движение " Заедно за смяна " да инициира такава подписка. Очевидно организацията споделя високата оценка на милиони български жители за работата и активността на президентската институция ", споделиха от прессекретариата на президента.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР