Движение Възраждане е обект на репресии от страна на властта,

...
Движение Възраждане е обект на репресии от страна на властта,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Възраждане е най-сериозната заплаха за управляващите

Движение " Възраждане " е обект на репресии от страна на властта, тъй като сега съставлява най-сериозната опасност за ръководещия режим. Това съобщи водачът на партията Костадин Костадинов.

" Ние сме организация, която притегля патриотично и родолюбиво мислещи и настроени българи ", добави още той. " Това е организация, която не се управлява от никого. Хората, които управляват България извън - кукловодите са уплашени от това, че може да има пробив в статуквото ", безапелационен бе ръководителят.

" Прокуратурата може да ни спре, единствено в случай че погази закона. Само че с изключение на прокуратура, има и съд. А българският съд, за разлика от прокуратурата, не съставлява проведена незаконна група. Така че ние имаме вяра в българското законодателство, имаме вяра в българския закон, имаме вяра в българското право и имаме вяра в българските съдии. Точно затова сме уверени, че " Възраждане " ще се яви на изборите на 4 април ", изрази своята убеденост Костадинов.

" Посочете ми друга политическа партия, чийто водач да е бил задържан два пъти за последните 12 месеца. Посочете ми друга политическа партия, чийто водач да е обект на всевъзможни политически инспекции. Посочете ми друга политическа партия, която да е преследвана от ДАНС и ГДБОП. Няма друга политическа партия, която да е обект на подобен политически напън за последните 12 месеца ", приключи Костадин Костадинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР