Движение Системата ни убива създава собствена партия и ще участва

...
Движение Системата ни убива създава собствена партия и ще участва
Коментари Харесай

Системата ни убива създава собствена партия, ще участва във вота на 2 април

Движение " Системата ни убива " основава лична партия и ще взе участие на вота на 2 април.

Тъй като процедурата по приемане на регистрация лишава време, придвижването ще се яви в партньорство с партия-мандатоносител " Български съюз за директна народна власт ", с които споделят общи визии.

В ядрото на партията ще са майките на деца с увреждания и участници в антиправителствените митинги през последните години, разясни юрист Росен Рашков, който ще е ръководител на новия план.

" Взехме решение, че пътят напред продължава през основаването на нов политически индивид, който ще пази правата на най-увредените, на най-ниско поставените в обществото ".

На предходните избори деятелите на придвижване " Системата ни убива " участваха като гражданска листа на партия " Изправи се.БГ " на Мая Манолова, която към този момент е част от обединяването " Левицата! ". Росен Рашков изясни за какво в този момент няма да поддържат Манолова:

" Сега обстановката е по-различна, защото " Изправи се.БГ " е част от една необятна коалиция, която е сложена на друга основа, и с част от сътрудниците, които са избрали от " Изправи се.БГ " да бъдат, ние считаме, че имаме дълбоки разлики ", изясни Росен Рашков.

Листите и програмата ще бъдат показани идната седмица.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР