Движение Системата ни убива“ обяви създаването на собствена партия. Адвокат

...
Движение Системата ни убива“ обяви създаването на собствена партия. Адвокат
Коментари Харесай

Майките от „Системата ни убива“ правят собствена партия и влизат в битката за парламента

Движение „ Системата ни убива “ разгласи основаването на лична партия . Адвокат Росен Рашков сподели на конференция, че ядрото на бъдещия политически индивид ще са майките на децата с увреждания , хората от митингите и всички, които се усещат излъгани от 30-годишния преход.

Рашков уточни, че законоустановеният ред за регистрация на партията лишава време, по тази причина придвижването ще се яви на изборите през април в партньорство с партия мандатоносител „ Български съюз за директна народна власт “ (БСДД), с които споделят общи визии. Той напомни, че на предходните избори придвижването „ Системата ни убива “ е било с „ Изправи се. БГ “ на Мая Манолова, която към този момент е част от обединяването „ Левицата! “.

Вера Иванова разяснява, че през последните 15 години животът ѝ е минал в битка за правата на най-ощетените – децата с увреждания и пенсионерите. Дойде времето тези хора да бъдат чути и митингът да влезе в Народното събрание, сподели тя. Иванова сподели, че Рашков ще бъде ръководител на новия план.

Предстои другата седмица „ Системата ни убива “ да даде взаимна конференция с БСДД, на която да показват програмата и листите си.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР