Движение Ние идваме! категорично определя като умишлено създаден провал опитът

...
Движение Ние идваме! категорично определя като умишлено създаден провал опитът
Коментари Харесай

Хаджигенов и Бабикян искат широка коалиция срещу мафията и за модернизацията

Движение " Ние идваме! " изрично дефинира като съзнателно основан неуспех опитът за образуване на кабинет с третия мандат. Изцяло споделяме паниката на съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов за отговорността, пред която е изправено нашето потомство. В продължение на политиката ни от последните три тура избори, извършени след митингите от 2020 година, считаме за разумно общото явяване на идния ексклузивен парламентарен избор.

Антикорупционна коалиция, сплотяваща общите благоприятни условия, потенциал и воля, е виновният метод да се надигнем с лице против мафиотизацията на страната, икономическата и обществена рецесия, както и външнополитическите опасности в изискванията на война, водена от режима на Путин.

" Ние идваме! " показва убеждението си, че ролята на жителите, занимаващи с политика, е първи да осъзнаят рисковете пред страната и да вземат ограничения, преди рецесията да е засегнала всички жители на България. Отговорно заявяваме, че ще предложим общо явяване на " Демократична България " и " Продължаваме промяната ", като естествено продължение на напъните на жителите, които смъкнаха режима на Борисов.

Николай Хаджигенов

Арман Бабикян

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР