Движение България на гражданите се готви за местни избори, на

...
Движение България на гражданите се готви за местни избори, на
Коментари Харесай

ДБГ стяга редиците за местните избори

" Движение България на жителите " се готви за локални избори, на които да смъкват популисткото държавно управление на ГЕРБ. Това съобщи Найден Зеленогорски, заместник-председателят на ДБГ, преди началото на полемика, отдадена на проблемите в столицата и ограниченията за тяхното решение.

 Борисов носи основната виновност за банкрута на Министерство на вътрешните работи, уверен шефът на ДБГ
Борисов носи основната виновност за банкрута на Министерство на вътрешните работи, уверен шефът на ДБГ

Пълна некадърност на полицията да прави съществени свои функционалности

Зеленогорски посочи, че с днешната полемика ще се означи шестият рожден ден на партията. С тази огромна софийска конференция даваме старт за локални избори през есента на идната година , когато се чака да има избори за кмет на София, районни и общински съветници.

Зам.-председателят на ДБГ очерта проблемите на столицата с превоза за " Витоша ", неналичието на канализация и газоснабдяване, нечистия въздух, чистотата на водата и други. Отделно София има над 650 милиона лв. дълг, който е половината от дълга на всички общини в България, означи Зеленогорски.

 ДБГ вижда незабавна потребност от ефикасен надзор в опазването на здравето
ДБГ вижда незабавна потребност от ефикасен надзор в опазването на здравето

Настояват държавното управление да изостави кухия ПР метод и да предприеме решаващи стъпки за възстановяване на здравната система

Той подчертава, че София е планувана за 60-70 000 хиляден град, а сега има над 1 700 000 души. " Трябва да се направи оптималното, с цел да дава отговор инфраструктурата на нужното ", означи зам.-лидерът на ДБГ

Според Зеленогорски решенията, които би трябвало да се вземат с цел да се преборят проблемите на столицата, са свързани с повече народна власт и чуваемост . Така да се въвлече гражданското общество в разрешаването на казуса, желае той.

На въпрос на news.bg чака ли се с полемиката политическа поддръжка, Зеленогорски означи, че ДБГ желае да види първо кои са техните изявени хора, които познават проблеми на столицата, претендентите за общински съветници и дали има изявен претендент за кмет. " Когато кметът в София бъде заменен, ще настъпи и огромната смяна за столицата ", посочи той и добави, че монополът ГЕРБ би трябвало да бъде отстранен.

Зеленогорски оцени ръководството на настоящето държавно управление като популистко и национал-популистко.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР