Движение България на гражданите подадоха документи в ЦИК за участие

...
Движение България на гражданите подадоха документи в ЦИК за участие
Коментари Харесай

ДБГ подадоха документи в ЦИК за участие в местните избори

Движение " България на жителите " подадоха документи в ЦИК за присъединяване в локалните избори. Няма да се коалират с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Ще търсят партньорство с дясноцентристки партии, които не са декларирали листи и претенденти. От Движението застават зад кандидатурата на Мая Манолова.

От Движение " България на жителите " считат, че Мая Манолова може да се пребори със настоящия модел на ръководство на общината, който дефинират като средновековен. Не се тормозят от нейното ляво минало и предварителните поръчки за поддръжка от Българска социалистическа партия.
Димитър Делчев - ръководител на Движение " България на жителите ": Г-жа Манолова е потвърдила, че може да работи с десните хора и заради тази причина ние ще настояваме да се подписа сред нас една платформа за гражданско ръководство, която да подсигурява, че в идващото ръководство ще има политики, които са значими за десните хора.
Първото, което ще изискат от Манолова, в случай че завоюва, е цялостен одит на Столична община и общинските предприятия. До този миг решението на Движение " България на жителите " е да не поддържат на никое място в страната сегашен кмет на ГЕРБ. С кого ще се коалират още не е ясно. Разговорите им с дребни дясноцентристки партии не престават.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР