”Движение 21”, чийто председател е Татяна Дончева, иска смяна на

...
”Движение 21”, чийто председател е Татяна Дончева, иска смяна на
Коментари Харесай

Татяна Дончева иска смяна на властта

”Движение 21”, чийто ръководител е Татяна Дончева, желае промяна на властта. Партията инициира диалози с жители, цивилен организации и политически партии за съсредоточаване на старания и дейности, ориентирани към премахване на ръководството.

В своя позиция от партията пишат: "Стремим се към определяне на резистентен либерален модел на ръководство, в който обществените институции подсигуряват господство на закона, правдивост, тъждество в правата и свободите на жителите, отбрана на труда, цялост на частната благосъстоятелност, свободна стопанска самодейност, налично и качествено обучение, грижа за здравето, запазване на природата и околната среда. "

От Политическа партия "Движение 21 " изтъкван неприемливи процеси в страната, които я отдалечават от европейските демократични правила.

Според партията на Татяна Дончева ръководещи и съпротива в Народното събрание са си взаимно комфортни и работят като политически картел. В формалната позиция на партията написа, че в България политически спор всъщност не се води.

"Публичната власт към този момент е овладяна дотам от мафията, че попречва ефикасното действие на демократичната правова страна ", написа още в позицията им, заяви frognews.bg

Според партията парламентарната съпротива работи имитационно. По тяхно мнение това постанова Върховният Касационен съд и Висшия адвокатски съвет да сезират Конституционния съд за скандалните промени в Наказателно процесуалния кодекс, с които се ограничиха правата на страните в наказателния развой. в ущърб на откриване на истината. Със същите промени делата за корупция против висшия ешелон на властта бяха преместени в профилирания съд, който се трансформира в ексклузивен.

"Движение 21 " акцентира, че депутати от Движение за права и свободи са внесли с поддръжката на ГЕРБ и приготвят за приемане закон за прибиране на имущество от КТБ.

Според тях ръководещи и съпротива имат тоталитарни планове. Друга позиция на партията е, че страната царува монопол, а управляващите си затварят очите за него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР