Двигателите са в готовност за първото събитие на Морска гара

...
Двигателите са в готовност за първото събитие на Морска гара
Коментари Харесай

Супер мощни автомобили идват днес на Морска гара във Варна

Двигателите са в подготвеност за първото събитие на Морска гара във Варна с мощни и атрактивни коли за всички почитатели този уикенд.

В разгара на лятото варненци ще са домакини на двудневното морско премеждие на Премиум рали София – Свети Влас “Varna Vice City ft. #JustPablo ”.

Всички запалянковци и почитатели на високоскоростните коли ги чакат доста изненади на Морска гара във Варна в неделя (20 август) от 12:30 часа.

Събитието е с вход свободен, а измежду колите, които могат да бъдат видени, са Lamborghini Aventador S, McLaren 765lt, Lamborghini Huracan Spyder, Ferrari 458, Porsche Turbo S, типичен и топ модели на Porsche, американски класики като Dodge Dart 1971 Prostreet, Ford Mustang 1966 GT и доста други.

Auto Italia са подготвили ъгъл с впечатляващи премиум модели на Maserati, както и суперкар тест-драйв. От DasAuto дават обещание, че измежду техните коли ще има модели като Lamborghini Aventador Ultima и Lamborghini Huracan Offroad.

Освен с мощност и мощен гръм на мотори, въодушевление, бензин в кръвта и музика, гостите на “Varna Vice City ft. #JustPablo ” ще бъдат зарадвани с доста игри, изненади и награди. Генералният спонсор на Събитието Примекс – Гуми и Сервиз в партньорство с Continental България, са подготвили специфична игра за всички посетители, с летни награди, за дребни и огромни почитатели на марката.

Безплатни бонуси за 10 000 лева ще бъдат разиграни от efbet по време на събитието на Морска гара, а всички искащи да се включат в играта и да усетят тръпката, могат да се огледат за девойки на efbet в неделя, 20 август.

Представителите на BoneX, на които може да разчитате за своя цифров портфейл, ще ви зарадват с мощта на Lamborghini Huracan Spyder и Ferrari 458.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР