Двете звезди на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо и Маркъс

...
Двете звезди на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо и Маркъс
Коментари Харесай

Роналдо и Рашфорд заравят томахавката за доброто на Манчестър Юнайтед

Двете звезди на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо и Маркъс Рашфорд, са заровили враждата сред себе си за положителното на „ алените дяволи “. Дуото имаше сложни връзки, откогато Роналдо се завърна на „ Олд Трафорд “ през септември 2021-а година, написа „ Sun “.

„ Роналдо беше малко проблематичен в съблекалнята и някои от играчите бяха разочаровани от обстоятелството, че той пропусна предсезонната подготовка и се цупеше въз основата на „ Карингтън “. Но откогато трансферният прозорец затвори, отношението му се усъвършенства, изключително с Маркъс. Той прекарва време с него, говорейки за играта и давайки своята градивна рецензия по отношение на позиционирането на терена. Маркъс беше малко сюрпризиран от това, тъй като постоянно е мъчно, когато ти играеш, а съотборникът се бори за същата позиция. Но връзките сред двамата в никакъв случай не са били по-добри и Маркъс знае, че може да научи доста от него. Той е признателен за съвета и за обстоятелството, че Роналдо наподобява откровен в това, че желае Маркъс да се усъвършенства и да успее “, гласи източник до Юнайтед.

24-годишният Рашфорд е желан като главен нападател този сезон и към този момент има три удара и две асистенции в шест мача до момента. Мениджърът Ерик загар Хаг има вяра, че Рашфорд може даже да насочи Юнайтед до първата им купа във Висшата лига от 2013-а година насам.

Роналдо вкара впечатляващите 24 гола през предишния сезон, само че Рашфорд загуби форма и беше оставян по-често като запаса, отбелязвайки единствено пет гола в 32 изяви. Но този сезон под управлението на Тен Хаг Роналдо е този, който се оказа отвън титулярния състав, откакто пропусна предсезонната подготовка.

37-годишният Роналдо вкара първия си гол за сезона от дузпа предходната седмица в конфликт от Лига Европа против Шериф Тираспол. Рашфорд се очакваше пък да се завърне в националния тим на Англия, само че отпадна поради травма.

Роналдо пък сподели, че няма желание да се отдръпва от националния тим след Световното състезание и се надява да играе и на Евро 2024 за Португалия.

Cristiano Ronaldo buries hatchet with Marcus Rashford and gives team-mate tips
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР