Двете учителки, разработили и публикували най-много уроци в Дигиталната раница

...
Двете учителки, разработили и публикували най-много уроци в Дигиталната раница
Коментари Харесай

Две учителки от карнобатско село създадоха най-много уроци за Дигиталната раница в цяла България

Двете учителки , създали и разгласили най-вече уроци в Дигиталната раница в цяла България, преподават в един клас в едно и също учебно заведение – ОУ „ Христо Ботев “ в карнобатското Екзарх Антимово .

Стоянка Митева , класен началник на второкласниците в учебното заведение, е създател на уроци по български език и литература , математика и родинознание. Подобно на нея Гергана Колева е виновна за занималните занимания на същия клас, също разполага с 41 оповестени урока в Дигиталната раница. Интересното е, че двете преподавателки не се състезават, а по-скоро си сътрудничат и допълват една друга, за да обогатят просветителния опит на децата.

Стоянка и Гергана акцентират г ъвкавостта на платформата , която разрешава потреблението на уроците по разнообразни способи. Уроците могат да служат за показване на нов материал , за повтаряне или за затвърждаване на наученото. В случай на пропуски от страна на учениците, цифровите уроци дават опция за бързо наваксване и асимилиране на нужните познания.

Интересът към Дигиталната раница се появил при започване на годината , когато учителките се срещнали с платформата . Те са се стремели да предложат нещо новаторско и интерактивно на своите възпитаници, за привличане на по-голямо внимание и интерес към просветителния развой. Резултатът не се забавил да се появи – децата се ангажират с уроците с наслада и възторг, което прави образователния развой по-лек и наличен.

С течение на времето и други учители от същото учебно заведение демонстрират интерес към Дигиталната раница и стартират да употребяват опциите, които платформата предлага. Образователните запаси включват презентации, 3D модели, анимации и видео материали , които могат да бъдат употребявани за основаване на цифрови уроци.

Авторите на уроците, след утвърждение и обява в Дигиталната раница, имат опция за възнаграждение в размер на 179 лв. за всеки урок . Така платформата не единствено обогатява просветителния развой , само че и дава опция за заплащане на усърдните и изобретателни учители.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР