Двете старлетки са в люта война коя ще спечели сърцата

...
Двете старлетки са в люта война коя ще спечели сърцата
Коментари Харесай

СМЯХ! Николета и Каканашева във война за „дизайнерските“ си бански от евтини китайски сайтове

Двете старлетки са в люта война коя ще завоюва сърцата на допустимо повече дами и клиентки с моделите си бански и нападките сред тях не закъсняха.

Каканашева не устоя и тя избухна в обществените мрежи, провокирана от новата си съперничка на пазара:

" За 6 години потвърдих, че за мен не съществува думата невероятно. Вдъхнових стотици дами и по мое сходство се сътвориха десетки марки, артикули, странички и бутици. И макар че всеки ден се намира кой да хвърли камък по мен и да ме залее с мръсотия, аз постоянно ще бъда първа в продаването и в никакъв случай няма да спра да мятам напъните си в това да сътворявам и да ви обливам непрекъснато с новите си хрумвания ", написа яростно Мегз.

Ни Ло и Каканашева не стопират да разгласяват полуголи фотоси, посредством които популяризират продуктите си, а в отговор на Миглена Николета просто добави: „ Когато не мога да открия най-хубавото, тогава аз самата го сътворявам! “.

Потребителки в интернет обаче декларират, че не им пука какво се пробват да им продават сексбомбите, защото в сбирките и на двете няма нищо дизайнерско и действително им пробутват артикули от на ниска цена китайски уебсайт посредством напудрени силиконови фотоси, минали с изключение на всичко и през постоянна обработка с фотошоп.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР