Двете специализирани платформи тип паяк“ вече са на терен и

...
Двете специализирани платформи тип паяк“ вече са на терен и
Коментари Харесай

Два от общинските „паяци“ работят от снощи

Двете профилирани платформи вид „ паяк “ към този момент са на терен и работят. Това заяви тази заран шефът на Оперативна програма „ Общински паркинги и синя зона “ Младен Иванов, който дава отговор за репарирането.

По думите му до края на деня ще е в придвижване и третият репатриращ автомобил. За ремонта Иванов рапортува още нощес на заместник-кмета по сигурността Илия Коев.

По данни на Коев, от нощес, когато „ паяците “ са влезнали още веднъж в употреба, до този миг са репатрирани поради нарушавания в паркирането 15 автомобила.

Останалите два „ паяка “ занапред ще се ремонтират, защото повредите им са прекомерно съществени, посочи Младен Иванов. 

Припомняме, че при започване на седмицата кметът Благомир Коцев подреди да се вземат незабавни ограничения във връзка с неработещите платформи. Причината е, че Община Варна е с изтекли повече от 12 месеца контракти за ремонт на моторни транспортни средства, за което Коцев осведоми още през декември предходната година.

Кметът Коцев подреди да се подхващат дейности по стабилно решение на казуса. В момента съответните дирекции приготвят оповестяването на публично поръчка за техническа поддръжка на автомобилния парк, както и бракуването на изцяло негодните за приложимост и остарели коли.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР