Двете са смразени от години и буквално не могат да

...
Двете са смразени от години и буквално не могат да
Коментари Харесай

Кой да предположи: Ето защо Алекс Богданска и Теди Велинова не могат да се понасят!

Двете са смразени от години и безусловно не могат да се понасят, макар че са в един отрасъл - стилния. Алекс Богданска и някогашната брачна половинка на доктор Енчев - Теди Велинова не крият, че не се харесват, макар че в никакъв случай не са били директни съпернички - най-малкото поради разликата в годините им и уговорките на всяка от тях, които нямат доста допирни точки.

И не, повода за враждата не е, тъй като някоя от тях е отмъкнала или преспала с гадже на другата. Нищо сходно. Причината е засегнатост, нанесена на Богданска от Велинова преди много години.

Тогава екс половинката на Дани Петканов се явявала цели три пъти на състезанието Мис България - настойчиво момиче. И за тези цели три пъти, нито един път не била позволена до присъединяване. Александра била афектирана на Теди, която изрично декларирала, че мястото на толкоз висока жена не е на състезанието.

" Че тя ще стъпчи с глава над останалите участнички. Само си ги представете с вечерни рокли и един жираф стърчи нагоре ", споделила тогава Велинова. А Александра още е афектирана от обстоятелството, че даже не си направила труда да го спести и да го каже в нейно неявяване, а не пред нея.

" Стана ми доста болно и гадно тогава ", спомня си Богданска.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алекс Богданска Теди Велинова Дани Петканов д-р Енчев мода
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР