Двете ромки, които месеци наред тормозят живеещите на ул. „Свети

...
Двете ромки, които месеци наред тормозят живеещите на ул. „Свети
Коментари Харесай

Пловдивчани пропищяха от две циганки, въртящи платена любов в квартал Мараша

Двете ромки, които месеци наред тормозят живеещите на ул. „ Свети Наум “ в квартал Мараша, са завзели парцела на номер 5 и са го трансформирали в бардак, написа "Марица ". Случаят доби публичност преди седмица, само че досега нито една институция не е реагирала. Тогава Мария и Милка се показаха за наемателки.

"Не е правилно, че заплащат наем. Настаниха се в къщата без позволение и провеждат оргии в нея ", изясни някогашната собственичка на парцела. Преди време тя продала остарялата къща, само че купувачите живеят в чужбина и не могат да се оправят с двете ромки. Майката и дъщерята живеят нелегално в постройката от 2016 години.

Първо разрушили вратата, след това изпочупили прозорците и изнесли мебелите. Първоначално съседите помислили, че идват да крадат, само че се оказало, че ромките напряко се настанили в парцела.


Близо 3 години хората от квартала се пробват да изгонят натрапничките. Сигнализирали са полицията и всички вероятни институции. До момента обаче никой не е съумял да изведе дамите от непознатия парцел, тъй като няма тъжба от притежателите.

„ Виждаме ги по какъв начин водят мъже в къщата. Понякога излизат голи и пияни и крещят по двора. Децата ги гледат. Понякога изчезват за ден-два и отново се връщат ", споделя жена от прилежащата кооперация.

Всички комшии са единомислещи в мнението си, че майката и дъщерята са проститутки, които употребяват къщата, с цел да водят клиенти в нея.

Мария не отхвърли, че щерка ѝ припечелва пари с платена обич. Милка пък изясни, че въобще не живее в къщата, а единствено върви на посетители на майка си.

Бившата собственичка изясни, че скоро на входа ще бъде сложена нова железна врата. Гаранция, че това ще реши казуса, обаче няма, а хората от квартала се надяват, че някоя от виновните за опазването на публичния ред институции най-сетне ще се оправи с двете ромки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР