Двете правнучета на Тодор Живков са същински звезди в Америка,

...
Двете правнучета на Тодор Живков са същински звезди в Америка,
Коментари Харесай

Светло бъдеще за наследниците на Тодор Живков в Америка

 Двете правнучета на Тодор Живков са истински звезди в Америка, научи " Ретро “. Малчуганите към този момент се радват на забележителни триумфи в спорта и провокират даже интереса на щатските медии.

Наследниците на внука на Тато, който е кръстен на него, живеят в градчето Калабасас в щата Калифорния. По-голямата – Виктория, е шампионка в тениса на корт. Вече има повече от 10 извоювани трофеи от влиятелни шампионати макар нежната си възраст. Нейното по-малко братче пък тренира катерене и също дава поръчки за ярко бъдеще в спорта.

По всяка възможност и двете правнучета на някогашния Първи ще имат шанса да учат в влиятелни гимназии и колежи, подсигурявайки си стипендии още занапред. Те обаче са родени в Америка и са жители на Щатите, по тази причина надали в миналото ще се състезават под български байрак. Правнуците на Тодор Живков съвсем не говорели нашия език. Поназнайвали повече съветски, тъй като майка им е рускиня. Тя се споделя Вероника и е публично омъжена за внука на Живков. В момента заема вицепрезидентското място на известна верига от салони за хубост.

Тодор Живков-младши е наследник на Владимир Живков от първата му жена Маруся, с която се развеждат скандално единствено няколко години след раждането на общия им наследник. После Маруся емигрира дружно с детето си в Америка, а там внукът на Тато години наред се пробва по всякакъв начин да заличи връзката си с България и комунистическия водач. У нас е известно, че той се занимава с хазартни игри на покер и благосъстоянието си е натрупал в игралните зали. В първите години от своята кариера на покер състезател Тодор не се представял с същинското си име.

В хазартните среди в Америка е прочут по-скоро като ТедВлад Живков. С татко си Владимир не поддържат никаква връзка още от детските му години. Владко Живков в никакъв случай не е виждал внучетата си онлайн, защото те не са идвали в България дружно с родителите си. Дори новината, че синът на някогашния Първи е на легло, не предиздвикала Тодор Живков-младши да дохвъри до София и да го посети в къщата му на именитата ул. " Секвоя “ в " Бояна “. Единствено някогашната му жена Маруся се прибира понякога, с цел да урежда финансовите си каузи у нас и да разпродава наследствените си парцели.

Тодор Живков-младши има и полусестра от втория брак на татко си. С нея той поддържа топли връзки. Красивата Елизабет е фешън дизайнер, живее в Италия и е сгодена за италианец. С брат си и фамилията му си контактуват главно в интернет пространството, само че по всичко си проличава, че тя също се гордее с триумфите на своите племенници.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР