Двете поредни загуби в Премиър лийг върнаха с нова сила

...
Двете поредни загуби в Премиър лийг върнаха с нова сила
Коментари Харесай

Конте посочва вратата на Батшуай, сменя го с голмайстора на Цървена звезда

Двете следващи загуби в Премиър лийг върнаха с нова мощ напрежението върху мениджъра на Челси Антонио Конте. Италианецът несъмнено не е удовлетворен от състава, с който разполага и през зимата ще бъде деен на трансферния пазар. Според британските медии, Конте е извънредно отчаян от нападателя Миши Батшуай и обмисля да се раздели с него. Белгийският национал няма гол в петтте си мача в шампионата, само че пък се разписа два пъти в Шампионската лига, като даже донесе успеха над Атлетико Мадрид в Испания.

Батшуай получи опция да се утвърди след травмата на Алваро Мората, само че не е по никакъв начин безапелационен. Той игра доста едва при загубата от Кристъл Палас (1:2) и това е убедило Конте, че би трябвало да търси други варианти за офанзивата на отбора.
“The Telegraph” написа, че Челси може да насочи предложения за Джейми Варди и Кристиан Бентеке, само че в проектите на Конте има и различен нападател - Ричмънд Боакие от Цървена звезда. 24-годишният стрелец има 4 гола в 8 мача от сръбското състезание. Ганаецът се показва още по-впечатляващо в Лига Европа, където вкара 6 попадения досега.

Ако един от изброените нападатели пристигна на “Стамфорд Бридж”, Батшуай сигурно ще бъде преотстъпен. Премиър лийг 8 кръг, събота 14 октомври  Кристъл Палас 2:1краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР