Двете поп звезди, и двамата на 30 години, предизвикват слухове

...

Новината за излизането им се разпространи в TikTok, след като потребителят @klarissa.mpeg сподели размяна на текстови съобщения със своя приятелка, която твърди, че е била домакиня на двойката в неназован ресторант в града.

След като обясни, че и тя, и прия?17:55:43" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Двете поп звезди, и двамата на 30 години, предизвикват слухове" onerror="this.src='https://novini247.com/news.jpg?4'"/>

Коментари Харесай

Селена Гомес и Зейн Малик изли | BGNES

Двете поп звезди, и двамата на 30 години, провокират клюки за връзка, откакто бяха видяни да вечерят дружно в Ню Йорк, съобщи People.

Новината за излизането им се популяризира в TikTok, откакто потребителят @klarissa.mpeg показа замяна на текстови известия със своя другарка, която твърди, че е била стопанка на двойката в неназован ресторант в града.

След като изясни, че и тя, и приятелят ѝ работят в обичаните на звездите горещи точки, тя показа скрийншот на диалога им в SMS, в който приятелят написа: " Разкажи ми по какъв начин Селена Гомес и Зейн преди малко влязоха в [ресторант] ръка за ръка, целувайки се, и аз ги настаних ".

Вечерята идва седмици откакто фенски сметки в Туитър видяха, че Гомес неотдавна е последвала Малик назад в Instagram.

Феновете разпространиха и миг от аления килим от началото на 2010 година, в който Гомес е запитана кой член на One Direction би желала да целуне най-вече.

" О, не ", дава отговор изпълнителката, преди бързо да отговори: " Зейн ", като се кикоти.

Звездата за последно беше свързвана с Дрю Тагарт от " Chainsmokers ", откакто двамата бяха видяни дружно в боулинг зала през януари. Тя обаче побърза да разсее слуховете за връзка и разгласява изтрита към този момент обява в Instagram, в която удостовери, че е свободна. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР