Двете основни пазарни зони в Германия - Gaspool и NetConnect

...
Двете основни пазарни зони в Германия - Gaspool и NetConnect
Коментари Харесай

Газовите пазари на Германия – Gaspool и NCG се договориха за сливане


Двете съществени пазарни зони в Германия - Gaspool и NetConnect Germany считат да проведат обединение и да стартират да работят по кочествено нови метод от началото на новата газова година – от октомври 2021 година, а най-късният период за довеждане докрай на този развой е 1 април 2022 г.).

Съобщението за сливането на двете пазарни зони е подписано от газотранспортните оператори е подписано от Bayernnetz, Fluxus, Gascade, Gasunie, GRTgaz Deutschland, GTG Nord, Nowega, Ontras, Open Grid Europe, Terranets BW, Thyssengas.

„ Като акционери на бъдещото взаимно дружество, което би трябвало да ръководи единния пазар в Германия, газотранспортните оператори работят над това преходът да бъде сбъднат оптимално гладко, изключително поради задачата за сигурност на доставката на газ, а и във връзка с успеваемостта на всички процеси за търговия с газ “, се споделя в прессъобщение.

Сега Gaspool и NetConnect Germany обезпечават два от най-ликвидните газови хъба в Европа, които отразяват стабилно растящите размери за търговия и нарастването на конфиденциалността при препродажбите, излиза наяве от известието.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР