Двете нежни дами заговорили 28-годишния бургазлия в района на ул.

...
Двете нежни дами заговорили 28-годишния бургазлия в района на ул.
Коментари Харесай

Секси мошенички подлъгаха млад бургазлия, отнеха му най-милото

Двете нежни дами заговорили 28-годишния бургазлия в региона на ул. “Александровска ” против Стоматологията, последвал екшън

Секси мошенички омагьосаха хубав чужд с похвали и сладки приказки на основната улица в Бургас, след което го преметнаха грубо и свалката прерасна в закононарушение.

На 8 ноември към 20.30 ч. двете нежни дами заговорили 28-годишния бургазлия в региона на ул. “Александровска ” против Стоматологията. В този миг той говорел по телефона и те забелязали, че апаратът му е много безценен. Младият мъж се разсеял от сладките приказки и обаянието на двете дами. Тогава едната от тях – 30-годишната Станислава С., сграбчила телефона от ръката му и дружно с приятелката ѝ побягнали към централната автобусна спирка.

Бургазлията хукнал да ги преследва, само че сега в който стигнали на спирката, пристигнал рейсът и те отпрашили с него, до момента в който му се присмиват през прозорците на транспортното средство.

В резултат на обзор на видеокамерите и полицейските дейности на чиновници от Първо Районно ръководство – Бургас по повод обсебването на мобилния телефон, е открита самоличността на дамата, взела телефона – това е 30-годишна бургазлийка Станислава С., която направила цялостни признания и върнала отнетия телефон. Работата по случая продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР