Двете най-важни фигури в екипа на Димитър Бербатов - Стилиян

...
Двете най-важни фигури в екипа на Димитър Бербатов - Стилиян
Коментари Харесай

Стилиян Петров и Мартин Петров обявиха, че са дотук с българския футбол

Двете най-важни фигури в екипа на Димитър Бербатов - Стилиян Петров и Мартин Петров - оповестиха, че стопират да се занимават с български футбол и оттук насетне ще продължат да се занимават с персонални каузи.

Тяхното изказване пристигна единствено няколко минути, откакто стана ясно, че Георги Иванов бе определен за новия президент на Българския футболен съюз (БФС), като при напускането на залата Бербатов, Стилиян и Мартин сърдечно поздравиха своя някогашен съотборник в националния тим за успеха.

На въпрос дали би се присъединил в новия Изпълком на футболната ни централа Стилиян Петров изрично отхвърли и осведоми обществеността, че стопира да се занимава с български футбол

" Господин Иванов си разгласи Изпълкома. Аз оставам до Димитър Бербатов. Всички ние ще забележим дали е верният избор. В последните няколко месеца и дни излязоха упреци към нас, че се виждаме с избрани хора. Видя се, че сме същински и си държим на реномето. Стилиян Петров е дотук с българския футбол. Сега ще се занимавам с моите бизнеси ", отсече рекордьорът по мачове с екипа на националния тим.

" Искам да благодаря на целия екип от името на Димитър. Положихме доста старания да създадем тези връзки. България има мъжки сърца, има хора, които желаят да търсят нещо друго. Може би в лицето на други ще намерят адаши. От всички резултати последните години. Казах на Димитър и на Марто, че стоя зад тях. Не се получи, поисквам триумф на новия президент. Имам мои клубове и мои проекти. Стилиян Петров няма да бъде в българския футбол ", разяснява още Стилиян Петров.

Мартин Петров също разгласи, че е " дотук " с българския футбол и помоли повече да не бъде издирван да разяснява процесите в този спорт у нас.

" Опитахме се да създадем нещо за тези три години, дадохме всичко от себе си. Решихме да се захванем с тази борба по верния метод и е хубаво, че се разсееха всевъзможни подозрения към това дали Конгресът е бил неточен. Нека да дадем време на новия президент да поработи ", съобщи Петров.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР