Двете най-известни новородени в България бяха орисани през уикенда на

...
Двете най-известни новородени в България бяха орисани през уикенда на
Коментари Харесай

Орисаха двете най-известни БГ бебета

Двете най-известни новородени в България бяха орисани през уикенда на обичайна погача. Бебетата на Александра и Даниел Петканови Габриел и на Мона и Радослав Гочеви Никола претърпяха първото си празненство, заобиколени единствено от дами, както повелява традицията в такива случай.



Гордата майка Мона не устоя на вълнението и пусна няколко сълзи от благополучие, до момента в който Никола се смееше удовлетворен от подаръците. „ Благодаря на обичаните си девойки и семейство, че бяхте с нас в този баснословен ден!



Никола си има най-прекрасните орисници! Силно имам вяра, че всичко което му пожелахте ще се сбъдне. Щастлива съм, че ви познавам и се веселя, че синът ми има такива дами за образец към себе си! Обичам ви”, написа Мона.


Алекс пък призна, че: „ по принцип не съм доста на “ТИ” с обичаите и не настоявам, че съблюдавам прецизно всички условия, само че считам, че всички тези обичаи си има своя сексапил и не би трябвало да се подценяват. Днес беше погачата на Габриел и създадохме доста хубави страсти и мемоари, за които ще се сещам постоянно с усмивка. Благодаря на всички орисници, които бяха част от празника ни!”
Наталия Кобилкина пък заяви, че към този момент си е вкъщи и стартира нов живот със своя първи наследник Филип.



Сексколожката призна, че първите дни след раждането не била на себе си от страст и пожела на всички дами да я изпитат. В особено видео послание тя благодари за положителните думи и пожеланията от почитателките си, само че не сподели даже за момент първото си дете
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР